Apartamente në Airbnb: kodet promocionale dhe kuponat 2019, zbritje për rezervimin e parë, komente

Ky start-up i suksesshëm në San Francisco u lancua në vitin 2008. Deri tani ka fituar popullaritet të habitshëm në të gjithë botën. Vetëm imagjinoni: ajo filloi nga vetëm disa qindra apartamente!

Sot Airbnb ofron strehim në qytete dhe vende të ndryshme për çdo shije dhe buxhet. Dhoma, shtretër hotelesh, guida turistike, apartamente, shtëpi-jahte, shpella të mobiluara dhe shumë opsione të tjera. Numri i opsioneve në dispozicion është i larmishëm. Gjëja më e këndshme në lidhje me të është oferta speciale dhe zbritje në mënyrë të rregullt.

Shijoni udhëtimet, por ende nuk jeni regjistruar në Airbnb? Përdorni mundësinë për t’u regjistruar tani dhe zgjidhni strehim të rehatshëm anembanë botës! Përdorni lidhjen më poshtë dhe merrni një zbritje prej 33 dollarësh për udhëtimin e parë (informacioni është i vlefshëm për kohën kur është shkruar ky artikull dhe mund të ndryshohet).. Përdoreni këtë ofertë promocion për të paguar një pjesë të çmimit të parë të rezervimit dhe të shijoni udhëtimin tuaj!

Lidhja për të marrë një bonus për rezervimin tuaj të parë

Shënim! Kjo ofertë është e vlefshme vetëm kur regjistroheni duke përdorur lidhjen e mësipërme.

Kodi promocional i marrë aktivizohet për pagimin e qirasë mbi $ 78 (informacioni është i vlefshëm për kohën kur është shkruar ky artikull dhe mund të ndryshohet). Po planifikoni një udhëtim me kosto më të ulët? Përdoreni kuponin më vonë! Sa për këtë udhëtim, mund të përdorni zbritje të tjera, të diskutuara në këtë artikull.

Kujdes: në ndërrim viti 2018-2019, shërbimi ofron zbritjen më të madhe për rezervimin e parë. Është koha më e mirë për të njohur botën me Airbnb!

Regjistrimi në Airbnb: disa hapa për udhëtime me kosto-eficente rreth botës

Pra, ju klikuat lidhjen dhe vazhduat procedurën e regjistrimit. Ju jeni vetëm disa hapa larg udhëtimit dhe strehimit të paharrueshëm dhe të rehatshëm.

 1. Faqja zyrtare e internetit ofron disa metoda për t’u regjistruar: nëpërmjet rrjeteve sociale (Facebook, Google+) ose me e-mail. Zgjidhni opsionin e duhur dhe futni të dhënat tuaja në fushat përkatëse.

Regjistrimi në Airbnb: disa hapa për udhëtime me kosto-eficente rreth botës

Duke regjistruar, ju duhet të pranoni të respektoni të gjithë anëtarët e komunitetit të Airbnb-it: këto janë rregullat e shërbimit.

 1. Prisni njoftimin në llogarinë tuaj ose një e-mail konfirmimi dhe përdorni lidhjen për të konfirmuar regjistrimin.
 2. Ngarkoni foton tuaj të vërtetë.
 3. Futni numrin e telefonit, pritni mesazhin me kodin e konfirmimit dhe futeni në fushën e kërkuar.

Regjistrimi është kryer! Një procedurë më e thjeshtë është përpara: plotësoni fushat në profilin tuaj.

Apartamente të përsosur në Airbnb: si të zgjidhni atë të drejtë

Për ta bërë këtë, zgjidhni opsionin “Ndrysho profilin” në menunë e llogarisë. Nëse është e mundur, plotësoni fushat e sugjeruara: përcaktoni të dhënat, shënoni disa informacione mbi hobet tuaja dhe specifikoni mënyrën e preferuar të udhëtimit dhe të kuzhinës së preferuar. Përdoruesit e internetit shkruajnë për librat, muzikën dhe filmat e tyre të preferuar. Nuk është surprizë: shërbimi bazohet në komunikim dhe miqësi.

Airbnb synon të krijojë një platformë që është e sigurt për të gjitha palët. Sigurohuni që të specifikoni vetëm informacion të vërtetë! Kjo do të ndihmojë hotësin (të ftuarin) të kuptojë se çfarë të presë dhe si ta kontaktojë guest (mysafirin).

Apartamente të përsosur në Airbnb: si të zgjidhni atë të drejtë

Pas regjistrimit, është casti për të kaluar në zgjedhjen e apartamenteve të përshtatshme.

 1. Para se të filloni, zgjidhni monedhën dhe gjuhën tuaj të preferuar.
 2. Në kutinë e kërkimit, specifikoni vendin dhe datat e planifikuara të udhëtimit, numrin e udhëtarëve.
 3. Mos harroni të tregoni llojin e strehimit që ju intereson Airbnb ofron opsionet e mëposhtme: strehim të plotë (ju do të keni të gjithë vendin në dispozicionin tuaj), një dhomë (ajo do të jetë në përdorim personal, por zona të tjera banimi mund të duhet të ndahen me të ftuar ose mysafirë të tjerë), dhe një dhomë të përbashkët (për disa mysafirë).
 4. Specifikoni gamën e çmimeve: kjo do të kursejë shumë kohë për të kërkuar.

Mësoni më shumë rreth hacks dhe trukeve: çfarë është e rëndësishme për t'u marrë parasysh kur të rezervoni

Çmimi i qirasë varet shumë nga vendndodhja e banesës (qëndrimi në qendër të qytetit dhe afërsia me linjën e shkëmbimit të transportit dhe pamjet & atraksionet locale zakonisht është më e shtrenjtë).

 1. Kushtojini vëmendje alternativës “Më shumë filtra”. Këtu mund të specifikoni detaje shtesë që dëshironi të shihni në apartamentet që merrni me qira: akses në Internet, TV në dispozicion, Intercom dhe shumë të tjera.
 2. Nëse planifikoni të udhëtoni me fëmijë ose kafshë shtëpiake, sigurohuni që përdorni filtrin përkatës.
 3. Pasi të keni shënuar të gjitha sendet e nevojshme, klikoni mbi “Shihni shtëpitë”.

Mësoni më shumë rreth hacks dhe trukeve: çfarë është e rëndësishme për t’u marrë parasysh kur të rezervoni

Në faqen e internetit do të gjeni opsione qiraje sipas parametrave që futni. Në anën e djathtë mund të vini re një hartë të vendit që planifikoni të vizitoni: atje ju mund të shënoni direkt vendndodhjen e preferuar të banimit.

 • Vizitoni faqen e banesave që ju interesojnë dhe mësoni më shumë rreth tyre.
 • Lexoni me kujdes informacionin mbi akomodimin në përgjithësi, shikoni fotot. Kushtojini vëmendje vendndodhjes, afërsisë me qendrën historike të qytetit, disponueshmërinë e transportit publik. Për shembull, në qytetin e Shën Petersburg, afërsia me stacionet nëntokësore është me rëndësi parësore.
 • Studioni rregullat e shtëpisë me detaje: ato mund të ndryshojnë rrënjësisht nga ato të renditura nga pronarët e tjerë. Me shumë mundësi duhanpirja, mysafirët shtesë dhe festat janë të ndaluara, gjithashtu disa shtëpi nuk përshtaten për mysafirë me fëmijë të vegjël apo kafshë. Merrni parasysh të gjitha detajet për të shmangur problemet pas mbërritjes.
 • Jeni i interesuar për një apartament për një udhëtim biznesi? Shikoni për reklama të shënuara me një ikonë të veçantë në formën e valixheje të vogël: këto opsione strehimi janë të pajisura me gjithçka të nevojshme për turistët e biznesit. Meqë ra fjala, duke filluar nga 2016, faqja ofron një lloj të ri të kodit promocional – $ 50 për një udhëtim pune. Për të blerë këtë kupon, duhet të gjeni seksionin “Airbnb for Ëork” në llogarinë tuaj personale dhe futni adresën mail të korporatës tuaj.

Mos e humbisni rastin: si të rezervoni dhe të paguani për një apartament në Airbnb

Meqë ra fjala, kuponi për udhëtimin e parë të përmendur më lart mund të përdoret edhe kur paguani për udhëtimin tuaj të parë të biznesit.

 • Vlerësoni listën e bonuseve shtesë të ofruara nga pronari: akomodimi mund të jetë i pajisur me një makinë larëse, pajisje vaske dhe një tharëse flokësh. Specifikoni nëse është e mundur të përdorni kuzhinën, nëse po, në çfarë kushtesh. Ndonjëherë çmimi përfshin mëngjesin. Ka opsione kur ofruesi e ofron këtë shërbim kundrejt një tarife (me kërkesë të mysafirit).
 • Lexoni me kujdes dëshmi të disponueshme për akomodimin që ju pëlqen (Airbnb publikon vetëm komente të verifikuara). Kjo është një mënyrë shumë informuese për të mësuar më shumë për vendin ku planifikoni të qëndroni, pasi zakonisht përmban informacione që nuk i gjeni kurrë në përshkrimin e përgjithshëm.

Ndonjëherë ndodh që opsionet e reja të akomodimit të cilat nuk kanë marrë ende feedback, janë në dispozicion me qira me çmime të zbritura për të përmirësuar vlerësimin. Nëse nuk keni frikë nga risku i caktuar, mos humbisni një shans për të kursyer para.

 • Ndonjëherë pronarët sigurojnë kushte të veçanta të marrjes me qira: për shembull, kërkohet një pagesë shtesë për pastrimin ose ftimin e mysafirëve shtesë.
 • Kushtojini vëmendje zbritjeve të ofruara: disa pritës ulin çmimin nëse merrni me qera apartamentet e tyre për një periudhë të zgjatur (më shumë se një javë ose një muaj).

Si të anuloni: llojet e anulimit të rezervimit në Airbnb

Mos e humbisni rastin: si të rezervoni dhe të paguani për një apartament në Airbnb

Përzgjedhja e akomodimit të duhur, shikoni për opsionin “Instant Book”(Rezervim i menjëhershëm). Nëse e gjeni, nuk do të duhet të prisni për konfirmimin e pronarit: pas klikimit të butonit “Book”(Rezervim), pagesa do të kryhet automatikisht. Gjithcka qe duhet të bëni është të diskutoni për detajet individuale të pritësit të shoqëruara me mbërritjen dhe vendosjen.

Nëse ky opsion nuk është i disponueshëm, dërgoni një kërkesë rezervimi tek host (pritësi). Informoni shkurtimisht pritësin për udhëtimin e ardhshëm, bëni pyetje, nëse keni ndonjë. Komunikimi me pritësin do të ruhet në mesazhe.

Pasi pritësi i apartamentit të ketë pranuar kërkesën (përveç opsionit të Rezervimit të menjëhershëm), ju mund të paguani me karta krediti dhe debiti: Visa, MasterCard, AMEX, Discover, JCB dhe disa të tjera.

Në Airbnb, një tarifë paguhet për çdo rezervim: kjo siguron funksionimin e qëndrueshëm të shërbimit dhe sigurinë e tij për përdoruesit.

Ju lutem vini re se pagesa e parave në kesh jashtë faqes zyrtare të internetit është rreptësisht e ndaluar. Në këtë rast, llogaria juaj mund të fshihet.

Pas transferimit të parave do të merrni një konfirmim elektronik të rezervimit me adresën e banesës dhe telefonin e pronarit. Paketoni çantat tuaja!

Si të anuloni: llojet e anulimit të rezervimit në Airbnb

Shumë njerëz preferojnë prenotim paraprak të apartamenteve, gjë që është shumë e leverdisshme. Në këtë drejtim, vlen të merret në konsideratë se cilat mundësi të anulimit janë të disponueshme në faqen e internetit të strehimit:

 • Fleksibël – 100% rimbursim deri në 24 orë para check-in.
 • Moderuar – rimbursim 100%, nëse udhëtimi anulohet më shumë se 5 ditë para hyrjes në check-in.
 • Strikt – rimbursim 50% nga shuma totale, në rast të anulimit të udhëtimit të paktën një javë më parë.

Në raste të rralla mund të gjesh rregullat super të rrepta të anullimit (një rimbursim 50% nëse anulimi është shpallur në 30+ ditë para hyrjes së planifikuar). Për të gjitha ofertat afatgjata të qirasë (për më shumë se 28 ditë) aplikohen rregulla të veçanta për anulimin afatgjatë.

Në Airbnb një mënyrë specifike e anulimit tregohet në çdo reklamë. Bej kujdes!

Si të kurseni në Airbnb: apartamente me zbritje

Nëse keni kupona në dispozicionin tuaj, ato mund të përdoren për prenotim në përputhje me rregullat e mëposhtme:

 • Vetëm një kupon përdoret për të paguar një hapësirë ​​jetese dhe mund të përdoret vetëm një herë.
 • Pas skadimit të kuponit, nuk mund të riaktivizohet.
 • Ju nuk mund të paguani për një rezervim ekzistues me kupon. Përdore atë për udhëtimin e ardhshëm.

Për të gjithë ata që e kanë tashmë një llogari në Airbnb dhe nuk kanë një zbritje për ushëtimin e parë, shërbimi këshillon përdorimin e kuponave promocional (kjo është një kombinim alphanumeric që përdoruesi duhet ta kopjoj në fushën përkatëse në hapin e fundit të rezervimit) kur bën një marrje me qera. Ato apdejtohen periodikisht dhe përmbajnë detaje të vecanta për shtete dhe vende të ndryshme.

Si të kurseni në Airbnb: apartamente me zbritje

Në 2018 dhe 2019, kodet e vlefshme përfshijnë:

 • POLOGNE2016 (punon pothuajse kudo)
 • NORVEGE2016
 • SICILE2016
 • MAROC2016
 • PORTUGAL2016
 • AMSTERDAM2016
 • ESPAGNE2016
 • SARDAIGNE2016
 • MALTE2016
 • CROATIE2016

Këto kode mund të punojnë për rezervimin e akomodimit në vende të tjera gjithashtu. Këtu është lista e kodeve promocionale të vlefshme për qytetet:

 • BARCELONE2016
 • DUBLIN2016
 • FLORENCE2016
 • MILAN2016
 • STOCKHOLM2016
 • COPENHAGUE2016
 • AMSTERDAM2016
 • LONDRES2016
 • MOSCOU2016
 • ISTANBUL2016
 • LISBONNE2016
 • NEËYORK2016
 • MADRID2016
 • MIAMI2016
 • BERLIN2016
 • BUDAPEST2016
 • MONTREAL2016
 • PRAGUE2016
 • BRUXELLES2016
 • ROME2016
 • SF2016

Kodet më të reja promovuese, të vlefshme në 2017, ofrojnë një zbritje për strehim në Barcelonë dhe Paris. Për të përdorur këto kupona, duhet të futni simbole sipas shembullit “QYTETI2018”, për shembull, “BARCELONE2018”. Është shumë e mundur që ata të punojnë edhe në fillim të vitit 2019. Gjithashtu, rekomandohet që të përpiqeni të hyni në vitin aktual me kode promocionale më të vjetra – mund të funksionojë mirë.

Duhet të theksohet se kohët e fundit Airbnb jep më pak kode promocionale për vende dhe qytete të veçanta: shërbimi ka fituar famë botërore. Prandaj, kjo mënyrë e ofertave promovuese po humbet gradualisht rëndësinë e saj. Ndoshta në 2019, edhe më pak prej tyre do të punojnë. Kurse në udhëtime tani duke përdorur kodet promocionale!

Meqë ra fjala, në Vitin e Ri 2019, probabiliteti i kuponave të Vitit të Ri është shumë i lartë. Mos e humbisni mundësinë për të shkuar në një udhëtim dimëror të mrekullueshëm me një çmim të volitshëm! Regjistrohu për të marrë lajmet dhe të jesh e përditësuar.

Shpërndaj informacionin dhe përfito zbritje duke rezervuar tek Airbnb

Po udhëtoni me Airbnb? Ftoni miqtë dhe familjen tuaj – edhe ata janë të denjë për udhëtime të rehatshme me faqen më të mirë të internetit të akomodimit!

Duke përdorur ftesën tuaj, miqtë tuaj do të marrin një bonus për rezervimin e parë. Menjëherë pas përfundimit të udhëtimit të mikut tuaj, edhe ju do të merrni një zbritje. Bonuset grumbullohen edhe në rast se miqtë tuaj veprojnë si pritës në faqen e internetit.

Shuma totale e shpërblimeve të marra nuk duhet të kalojë 5000 dollarë.

Udhëtimet e shpeshta të biznesit nuk janë arsye për të sakrifikuar rehatinë. Shtoni adresën e emailit tuaj të korporatës në fushën përkatëse dhe pasi të ktheheni nga udhëtimi juaj i parë i biznesit prej $ 98, do të merrni një bonus prej $ 39 (oferta është e vlefshme për kohën kur është shkruar ky artikulli, mund të ndryshohet).

Mirë se vini në shtëpi! Mos harroni të vizitoni profilin tuaj Airbnb

Kur të ktheheni me sukses në shtëpi, ekziston një çështje shumë e rëndësishme: lini vlerësimin tuaj të sinqertë në faqen e internetit.

Pas përfundimit të udhëtimit, mysafiri ka 14 ditë për të lënë komentet rreth akomodimit. Kjo varet nga ju, nëse do ta shfrytëzoni këtë mundësi apo jo. Ne do t’ju rekomandojmë ta bëni. Pse?

 • Feedback-u i lënë nga pritësi nuk do të shfaqet në profilin tuaj derisa ju të bëni të njëjtin hap. Në Airbnb, disponueshmëria e një informacioni të tillë rreth përdoruesve është shumë e rëndësishme, si për pritësit ashtu edhe për mysafirët. Ndonjëherë pritësit mund të anulojnë një kërkesë prenotimi të mysafirëve pa komente për arsye sigurie.
 • kini parasysh se sa të dobishme ishin komentet të lëna nga përdorues të tjerë në fazën e zgjedhjes së një apartamenti nga ana juaj. Tani është rradha juaj për të ndihmuar udhëtarët e tjerë për këtë çështje. Tregoni të gjitha pikat kryesore që lidhen me përvojën tuaj si qiramarrës.
 • Shërbimi periodikisht shpërblen shpërblime për ata që përdorin në mënyrë aktive sistemin, dhe lënë dëshmi interesante dhe të dobishme. Në mënyrë që të gjurmoni bonuse të tilla në kohë, regjistrohuni në buletinin e faqes zyrtare të internetit dhe merrni informata për shpërblimet dhe promovimet e internetit.

Pse udhëtarët në mbarë botën rekomandojnë Airbnb për miqtë e tyre?

Shumë turistë thonë se të marrësh me qira apartamente në shërbimin me famë botërore është më i përshtatshëm sesa të kërkosh një dhomë hoteli.

 • Ju shijoni pamjet në mbarë botën dhe zhytni veten në aromën lokale të qyteteve dhe vendeve të panjohura. Pas kthimit në shtëpi, turistët shpesh ndajnë përshtypjet e tyre për shërbimin: “Ndihesha si në shtëpi! Sikur vizitova të afërmit e mi në vendin tjetër “.
 • Strehimi me qira në udhëtime është një zgjidhje ideale për familjet me fëmijë.
 • Të merrni me qira një apartamenti, ju mundëson të kurseni shumë: nuk është sekret që shumë hotele rrisin çmimet në sezonin e lartë. Duke zgjedhur apartamentet ju mund të kurseni shumë para.
 • Në rast të situatave të paparashikuara, përdoruesit e site-it mund të aplikojnë për mbështetje në Qendrën e Zgjidhjes së Problemeve.
 • Një avantazh i rëndësishëm i qirave të banimit: pritësit gjithmonë bien dakord për kontrollin e vonuar ose kontrollin e hershëm. Përveç kësaj, turistët shpesh përmendin se pritësit i presin ata në stacion ose në aeroport falas.

Një fakt kurioz: gjatë Lojërave Olimpike-2016 në Rio de Janeiro, faqja e strehimit Airbnb ndihmoi shumë komitetin organizues. Stoku i shtëpive nuk ishte i mjaftueshëm për të gjithë mysafirët dhe tifozët, dhe ky shërbim u bë një shpëtim për mysafirët e qytetit. Në 2018, përvoja do të përsëritet në Olimpiadën Dimërore në Pyeongchang, Republika e Koresë.

Një shënim nga udhëtarët me përvojë: opsionet më të “shijshme” të strehimit, të përsosur bazuar në raportin e tyre të çmimit me cilësinë, janë funksionale në cdo kohë. Kështu që mos prit ardhjen e pushimeve, regjistrohu tani nëpërmjet kësaj lidhja:

Lidhja për të marrë një bonus për rezervimin e parë

Rezervimi i apartamenteve nëpërmjet Airbnb është një mundësi e shkëlqyeshme për të bërë qëndrimin tuaj në një qytet tjetër më fitimprurës dhe më të rehatshëm. Ju meritoni apartamentet më të mira nga shërbimi më i mirë akomodues!

Pse udhëtarët në mbarë botën rekomandojnë Airbnb për miqtë e tyre?

12345 (50 votes, average: 4.80 out of 5)
Loading...