Апартаменти от Airbnb: промо кодове и купони 2019, отстъпка за първа резервация, отзиви

Този успешен старт-ъп от Сан Франциско стартира през 2008 г. Досега той е спечелил изненадваща популярност в световен мащаб. Само си представете: започнал от само с няколкостотин апартамента!

Днес Airbnb предлага настаняване в различни градове и държави за всеки вкус и бюджет. Стаи, легла в общежития, туристически ремаркета, апартаменти, яхтени жилища, обзаведени пещери и много други възможности. Броят на наличните опции е поразителен. Най-приятното нещо от това са редовните оферти и отстъпки.

Обичате да пътувате, но все още не сте се регистрирали в Airbnb? Използвайте възможността да се регистрирате сега и да изберете удобно настаняване в цял свят! Използвайте линка по-долу и получете отстъпка от 33$ за първото пътуване (офертата е валидна за времето на писане на тази статия и може да бъде променена). Използвайте тази промоционална оферта, за да платите част от първата резервационна цена и да се насладите на пътуването си!

Линк за получаване на бонус за първата ви резервация

Забележка! Тази оферта е валидна само когато се регистрирате, използвайки линка по-горе.

Полученият промоционален код се активира при плащане на наем над 78$ (информацията е валидна за времето на писане на тази статия и може да бъде променена). Планувате пътуване на ниска цена? Използвайте купона по-късно! Що се отнася до това пътуване, можете да използвате и от другите отстъпки, обсъдени в тази статия.

Внимание: при преминаването от 2018 в 2019 година услугата предлага най-голяма отстъпка за първа резервация. Това е най-доброто време да откриете света с Airbnb!

Регистрация в Airbnb: няколко стъпки за икономични ефективни пътувания в цял свят

И така, кликнали сте на линка и сте продължили към процедурата за регистрация. Намирате се само на няколко крачки от незабравимото и комфортно пътуване и настаняване.

 1. Официалният сайт предлага няколко метода за вписване: чрез социални мрежи (Facebook, Google+) или с електронна поща. Изберете подходящата опция и въведете данните си в съответните полета.

Регистрация в Airbnb: няколко стъпки за икономични ефективни пътувания в цял свят

Регистрирайки се, трябва да се съгласите да уважавате всички членове на Airbnb общността: такива са правилата на услугата.

 1. Изчакайте уведомлението в профила си или имейла с потвърждението и използвайте линка, за да потвърдите регистрацията си.
 2. Качете истинската си снимка.
 3. Въведете телефонния си номер, изчакайте съобщението с кода за потвърждение и го въведете в задължителното поле.

Регистрацията ви е завършена! Следва още една проста процедура: попълнете полетата в потребителския си профил.

Перфектни апартаменти на Airbnb: как да изберете най-подходящия

За да направите това, изберете опцията “Редактирай профила” в менюто на профила ви. Ако е възможно, попълнете предложените полета: посочете данни за контакт, маркирайте известна информация за вашите хобита и посочете предпочитан начин за пътуване и любима кухня. Потребителите на уебсайтове пишат за любимите си книги, музика и филми. Не е изненада: услугата се основава на комуникация и приятелство.

Airbnb има за цел да създаде платформа, която да е безопасна за всички страни. Уверете се, че сте посочили само реална информация! Това ще помогне на домакина да разбере какво да очаква и как да се свърже с госта.

Перфектни апартаменти на Airbnb: как да изберете най-подходящия

След като се регистрирате, е време да преминете към избора на подходящи апартаменти.

 1. Преди да започнете, изберете предпочитаната валута и език.
 2. В полето за търсене посочете мястото и планираните дати на пътуването, броя на пътуващите.
 3. Не забравяйте да посочите вида настаняване, който ви интересува. Airbnb предлага следните опции: цялостно настаняване (ще разполагате с цялото място на ваше разположение), стая (ще бъде за лично ползване, но в други места за живеене може да се наложи да споделяте с домакините или други гости) и обща стая (за няколко госта).
 4. Посочете ценови диапазон: това ще ви спести много време за търсене.

Научете повече за хаковете и триковете: какво е важно да вземете под внимание при резервацията

Наемната цена до голяма степен зависи от местоположението на апартамента (настаняванията в центъра на града и близо до транспортна линия и местни забележителности и атракции обикновено са по-скъпи).

 1. Обърнете внимание на опцията “Още филтри”. Тук можете да посочите допълнителните удобства, които искате да видите в апартаментите: интернет достъп, телевизор, интерком и още много други.
 2. Ако планирате да пътувате с деца или домашни любимци, уверете се, че използвате подходящия филтър.
 3. След като сте отбелязали всички необходими елементи, кликнете върху “Виж домове”.

Научете повече за хаковете и триковете: какво е важно да вземете под внимание при резервацията

На уебсайта ще намерите опции за наемане според параметрите, които въвеждате. От дясната страна можете да забележите карта на мястото, което планирате да посетите: там можете веднага да маркирате предпочитаното място за настаняване.

 • Посетете страницата на апартаментите, от които се интересувате, и научете повече за тях.
 • Внимателно прочетете общата информация за настаняване, разгледайте снимките. Обърнете внимание на местоположението, близостта до историческия център на града, наличието на обществен транспорт. Например, в град Санкт Петербург, близостта до метростанциите е от първостепенно значение.
 • Проучете правилата на къщата в детайли: те могат съществено да се различават от тези, изброени от други собственици. Най-вероятно тютюнопушенето, допълнителните гости и партитата са забранени, а някои жилища не са подходящи за гости с малки деца или животни. Вземете под внимание всички подробности, за да избегнете проблеми след пристигането.
 • Интересувате се от апартамент за бизнес пътуването си? Търсете реклами, отбелязани със специална икона под формата на куфарче: тези опции за настаняване са оборудвани с всичко необходимо за бизнес туристите. Между другото, от 2016 г. сайтът предлага нов тип промоционален код – 50$ за бизнес пътуване. За да закупите този купон, трябва да намерите раздела “Airbnb за Работа” в личния си акаунт и да въведете корпоративния си пощенски адрес.

Не пропускайте шанса си: как да резервирате и платите за апартамент в Airbnb

Между другото, купонът за първото пътуване, споменат по-горе, може да се използва дори когато плащате за първото си бизнес пътуване.

 • Оценете списъка с допълнителните бонуси, предоставени от собственика: жилището може да бъде оборудвано с пералня, аксесоари за баня и сешоар. Посочете дали е възможно да ползвате кухнята, ако е така, при какви условия. Понякога цената включва закуска. Има опции, когато домакинът предлага тази услуга срещу заплащане (при поискване от госта).
 • Внимателно прочетете наличните препоръки за настаняването, което харесате (Airbnb публикува само потвърдена обратна връзка). Това е много информативен начин да научите повече за мястото, на което планирате да останете, тъй като там обикновено се съдържа информация, която никога не намирате в общото описание.

Понякога се случва така, че новите опции за настаняване, които все още не са получили обратна връзка, да се предлагат под наем на намалени цени, за да се подобри рейтина. Ако не се страхувате от определен риск, не пропускайте шанса си да спестите пари.

 • Понякога собствениците предоставят специални условия за отдаване под наем: например, има допълнителна такса за почистване или поканване на допълнителни гости.
 • Обърнете внимание на предлаганите отстъпки: някои домакини намаляват цената за отдаване под наем на апартаментите си за продължителен период от време (повече от седмица или месец).

Как да спестите в Airbnb: апартаменти с отстъпка

Не пропускайте шанса си: как да резервирате и платите за апартамент в Airbnb

Когато избирате подходящото настаняване, потърсете опцията “Незабавна Резервация”. Ако има такава, няма да ви се налага да чакате потвърждение от собственика: след като кликнете върху бутона “Резервирай”, плащането ще се извърши автоматично. Всичко, което трябва да направите, е да обсъдите с домакина отделни данни, свързани с пристигането и разположението.

Ако тази опция не е налична, изпратете заявка за резервация до домакина. Накратко информирайте домакина за предстоящото си пътуване, задавайте въпроси, ако имате такива. Комуникацията с него ще бъде запазена в съобщенията.

След като домакинът на апартамента приеме заявката ви (освен опцията Незабавна Резервация) можете да платите с кредитни и дебитни карти: Visa, MasterCard, AMEX, Discover, JCB и други.

В Airbnb се заплаща такса от всяка резервация: това гарантира стабилността на услугата и нейната сигурност за потребителите.

Моля, обърнете внимание, че плащането на пари в брой от официалния сайт е строго забранено. В този случай профилът ви може да бъде изтрит.

След паричния превод ще получите електронно потвърждение на резервацията с адреса на апартамента и телефона на собственика. Пригответе си багажа!

Как да анулирате: типове анулации на резервации в Airbnb

Много хора предпочитат да резервират апартаменти предварително, което е много удобно. В тази връзка си струва да се обмислят какви възможности за анулиране съществуват на уебсайта за настаняване:

 • Гъвкаво – 100% възстановяване на парите до 24 часа преди чекин.
 • Умерено – 100% възстановяване на парите, ако пътуването се анулира над 5 дни преди чекин.
 • Стриктно – 50% възстановяване на парите от общата сума в случай на отмяна на пътуването най-малко една седмица предварително.

В редки случаи може да намерите супер стриктни правила за отмяна (50% възстановяване, ако анулирането е обявено над 30 и повече дни преди планираното настаняване). За всички дългосрочни оферти за отдаване под наем (повече от 28 дни) важат специални правила за дългосрочно канселиране.

На Airbnb е посочена конкретна форма за анулиране във всяка реклама. Бъдете внимателни!

Как да спестите в Airbnb: апартаменти с отстъпка

Ако имате купони на ваше разположение, те могат да бъдат използвани за резервация в съответствие със следните правила:

 • Само един купон се използва за заплащане на едно жилище и може да се използва само веднъж.
 • След изтичането на срока на купона той не може да бъде реактивиран.
 • Не можете да платите за съществуваща резервация с купон. Приложете го за следващото пътуване.

За тези, които вече имат акаунт в Airbnb и нямат отстъпка за първо пътуване, услугата предлага използването на специални промоционални кодове (това е комбинация от букви и цифри, които потребителите трябва да поставят в специалното поле на последния етап от резервацията), когато решават да наемат. Те се актуализират периодично и съдържат специални характеристики за конкретната страна или град.

Как да спестите в Airbnb: апартаменти с отстъпка

През 2018 и 2019, валидните кодове включват:

 • POLOGNE2016 (работи почти навсякъде)
 • NORVEGE2016
 • SICILE2016
 • MAROC2016
 • PORTUGAL2016
 • AMSTERDAM2016
 • ESPAGNE2016
 • SARDAIGNE2016
 • MALTE2016
 • CROATIE2016

Тези кодове могат да работят и за резервиране на настанявания в други страни. Ето списък с валидни промоционални кодове за градове:

 • BARCELONE2016
 • DUBLIN2016
 • FLORENCE2016
 • MILAN2016
 • STOCKHOLM2016
 • COPENHAGUE2016
 • AMSTERDAM2016
 • LONDRES2016
 • MOSCOU2016
 • ISTANBUL2016
 • LISBONNE2016
 • NEWYORK2016
 • MADRID2016
 • MIAMI2016
 • BERLIN2016
 • BUDAPEST2016
 • MONTREAL2016
 • PRAGUE2016
 • BRUXELLES2016
 • ROME2016
 • SF2016

Най-новите промоционални кодове, валидни през ноември 2017 г., осигуряват отстъпка за жилища в Барселона и Париж. За да използвате тези купони, трябва да въведете символи според примера “CITY2018”, например, ”BARCELONE2018”. Много е възможно те да работят и в началото на 2019 г. Също така се препоръчва да опитате да въведете текущата година в по-стари промо кодове – тя също може да работи добре.

Трябва да се отбележи, че отскоро Airbnb предоставя по-малко промоционални кодове за конкретни държави и градове: услугата си е спечелила световна слава. Следователно този начин на промоционални оферти постепенно губи своята релевантност. Може би през 2019 г. дори още по-малко от тях ще работят. Запазете си сега пътуване с помощта на промоционалните кодове!

Между другото, в навечерието на Нова година 2019 г. вероятността за новогодишни купони е много висока. Не пропускайте възможността да отидете на страхотно зимно пътуване на изгодна цена! Абонирайте се за бюлетина ни и се дръжте в течение.

Споделете информация и получете отстъпка за резервация от Airbnb

Пътуване с Airbnb? Поканете своите приятели и семейство – те заслужават удобни пътувания с най-добрия уебсайт за настаняване!

Използвайки поканата ви, вашите приятели ще получат бонус за първата резервация. Веднага след края на пътуването на приятеля ви, ще получите и отстъпка. Бонусите се натрупват и в случай, че вашите приятели действат като домакини на уебсайта.

Общата сума на получените бонуси не трябва да надвишава 5000$.

Честите бизнес пътувания не са причина да се жертва комфорта. Добавете адреса на корпоративния си имейл в съответното поле и след като се върнете от първото си бизнес пътуване за 98$, ще получите бонус 39$ (офертата е валидна за времето на писане на тази статия, тя може да бъде променена).

Добре дошли вкъщи! Не забравяйте да посетите своя Airbnb профил

Когато се върнете вкъщи успешно, остава един много важен въпрос: да оставите честното си впечатление на уебсайта.

След края на пътуването гостите имат 14 дни, за да напишат обратна информация за настаняването. От вас зависи дали ще се възползвате от тази възможност или не. Бихме ви препоръчали да го направите. Защо?

 • Обратната връзка, оставена от домакина, няма да се покаже в потребителския ви профил, докато подобна стъпка не бъде направена от вас. На Airbnb наличието на такава информация за потребителите е много важно както за домакините, така и за гостите. Понякога домакините могат да отменят заявка за резервация на гост без отзиви по причини, свързани с безопасността.
 • Не забравяйте колко полезни са отзивите, оставени от други потребители на етапа на избор на апартамент. Сега е ваш ред да помогнете на другите пътници по този въпрос. Посочете всички ключови точки, свързани с вашето наемане.
 • Услугата периодично предоставя бонуси на тези, които активно ползват системата и оставят интересни и полезни препоръки. За да проследявате своевременно тези бонуси, абонирайте се за бюлетина на официалния сайт и се запознайте с бонусите и промоциите на сайта.

Защо пътешествениците по света препоръчват Airbnb на приятелите си?

Много туристи казват, че наемането на апартаменти от тази световно известна услуга е по-удобно, отколкото да се търси хотелска стая.

 • Вие се наслаждавате на забележителности по цял свят и се потапяте в местния вкус на непознати градове и държави. След като се върнат вкъщи туристите често споделят впечатленията си от услугата: “Чувствах се като у дома си! Сякаш посещавах роднини в друга страна.
 • Наемането на къщи при пътувания е идеално решение за семейства с деца.
 • Наемането на апартамент пести значително: не е тайна, че много хотели увеличават цените си през високия сезон. При избора на апартаменти можете да спестите много пари.
 • В случай на непредвидени ситуации потребителите на сайта могат да кандидатстват за помощ в Центъра за решаване на проблеми.
 • Важно предимство на наемането на жилища: домакините винаги се договарят за късно напускане или ранно настаняване. В допълнение туристите често споменават, че домакините ги посрещат на гарата или на летището безплатно.

Любопитен факт: по време на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро, услугата за жилища на Airbnb е помогнала много на организационния комитет. Жилищният фонд не е бил достатъчен за всички гости и фенове, а тази услуга се е превърнала в спасителна програма за гостите на града. През 2018 г. опитът ще бъде повторен на Зимните олимпийски игри в Пьонгчан, Южна Корея.

Бележка от опитните пътници: „най-вкусните” жилищни опции, перфектни в съотношението цена-качество, се продават за нула време. Ето защо не чакайте да дойде ваканцията, запишете се сега, като използвате този линк:

Линк за получаване на бонус за първата ви резервация

Резервирането на апартаменти чрез Airbnb е чудесна възможност да направите престоя си в друг град най-изходен и удобен. Заслужавате най-добрите апартаменти от най-добрата услуга за настаняване!

Защо пътешествениците по света препоръчват Airbnb на приятелите си?

12345 (80 votes, average: 4.70 out of 5)
Loading...