Airbnb apartmani: promotivni kodovi i kuponi 2019, popust za prvu rezervaciju, recenzije

Ova uspješna kompanija pokrenuta je 2008. godine u San Francisku. Do sada je stekla iznenađujuću popularnost širom svijeta. Zamislite: počelo je od samo nekoliko stotina apartmana!
Danas Airbnb nudi smještaj u različitim gradovima i zemljama za svačiji ukus i budžet. Sobe, hostelski kreveti, turističke prikolice, apartmani, smještaj na jahti, uređene špilje i mnoge druge mogućnosti. Broj dostupnih opcija je nevjerojatan. Najugodnija je posebna ponuda i popusti na redovnoj osnovi.

Uživate u putovanjima, ali još uvijek niste registrirani na Airbnb? Iskoristite priliku da se registrirate sada i izaberite udoban smještaj širom svijeta! Iskoristite donju vezu i ostvarite 33 dolara za prvo putovanje (ponuda važi za vrijeme pisanja ovog članka i može se promijeniti). Koristite ovu promociju kako biste platili dio prve cijene i uživajte u svom putovanju!

Link za dobijanje bonusa za prvu registraciju

Napomena! Ova ponuda vrijedi samo kada se registrirate koristeći gornju vezu.

Primljeni promotivni kôd aktiviran je za plaćanje najamnine više od 78 USD (ova informacija važi za vrijeme pisanja ovog članka i može se promijeniti). Planirate putovanje po nižij cijeni? Iskoristite kupon kasnije! Što se tiče ovog izleta, možete koristiti i druge popuste, koji su opisani u ovom članku.

Pažnja: na prijelazu 2018-2019, usluga nudi najveći popust za prvu rezervaciju. Najbolje je vrijeme da otkrijete svijet s Airbnbom!

Airbnb registracija: nekoliko koraka do jeftinih putovanja po svijetu

Dakle, kliknuli ste na vezu i nastavili postupak registracije. Nalazite se samo nekoliko koraka od nezaboravnog i udobnog putovanja i smještaja.

 1. Službena web stranica nudi nekoliko načina prijave: putem društvenih mreža (Facebook, Google+) ili putem e-pošte. Odaberite odgovarajuću opciju i unesite svoje podatke u odgovarajuća polja.

Airbnb registracija: nekoliko koraka do jeftinih putovanja po svijetu
Registracijom morate pristati na poštivanje svih članova Airbnb zajednice: takva su pravila usluge.

 1. Pričekajte obavijest na računu ili e-mail potvrde i upotrijebite vezu kako biste potvrdili registraciju.
 2. Prenesite svoju stvarnu fotografiju.
 3. Upišite telefonski broj, pričekajte poruku s kodom za potvrdu i upišite ga u obavezno polje.

Registracija je gotova! Još je samo jedan jednostavan postupak: ispunite polja u svom profilu.

Savršeni apartmani na Airbnbu: kako odabrati pravi

Da biste to učinili, odaberite opciju “Uredi profil” na izborniku računa. Ako je moguće, ispunite predložena polja: navedite pojedinosti o kontaktu, označite neke informacije o svojim hobijima i navedite željeni način putovanja i omiljene kuhinje. Korisnici web stranica pišu o svojim omiljenim knjigama, glazbi i filmovima. To nije iznenađenje: usluga se temelji na komunikaciji i prijateljstvu.

Airbnb nastoji stvoriti platformu koja je sigurna za sve stranke. Pazite da navedete samo stvarne informacije! To će pomoći domaćinu razumjeti što očekivati i kako kontaktirati gosta.

Savršeni apartmani na Airbnbu: kako odabrati pravi

Nakon registracije, vrijeme je da prijeđete na odabir odgovarajućih apartmana.

 1. Prije početka, odaberite željenu valutu i jezik.
 2. U okviru za pretraživanje navedite mjesto i planirane datume putovanja, broj putnika.
 3. Ne zaboravite navesti vrstu smještaja koji vas zanima. Airbnb vam nudi sljedeće mogućnosti: cjelokupan smještaj (na raspolaganju vam je cijeli prostor), soba (ona će biti u osobnoj uporabi, ali drugi stambeni dijelovi se možda moraju dijeliti s domaćinima ili drugim gostima), te zajednička soba (za više gostiju).
 4. Navedite raspon cijena: to će uštedjeti puno vremena za pretraživanje.

Saznajte više o hackovima i trikovima: što je važno uzeti u obzir prilikom rezervacije

Cijena najma uvelike ovisi o stanu (smještaj u centru grada i blizina linije prijevoza i lokalne znamenitosti i atrakcije je obično skuplji).

 1. Obratite pažnju na opciju “Više filtara”. Ovdje možete odrediti dodatne pogodnosti koje želite vidjeti u stanovima za najam: pristup internetu, dostupnost TV-a, interfon i brojni drugi.
 2. Ako planirate putovati s djecom ili kućnim ljubimcima, provjerite koristite li odgovarajući filtar.
 3. Nakon što ste označili sve potrebne stavke, kliknite “Pogledajte domove”.

Saznajte više o hackovima i trikovima: što je važno uzeti u obzir prilikom rezervacije

Na web stranici ćete naći opcije najma prema parametrima koje unesete. S desne strane možete primijetiti kartu mjesta koje namjeravate posjetiti: odmah možete označiti željenu lokaciju.

 • Posjetite stranicu stanova koji vas zanimaju i saznajte više o njima.
 • Pažljivo pročitajte informacije o smještaju općenito, pogledajte fotografije. Obratite pozornost na lokaciju, blizinu povijesnog centra grada, dostupnost javnog prijevoza. Na primjer, u gradu Sankt Peterburg, blizina stanica podzemne željeznice je od primarne važnosti.
 • Detaljno proučite pravila kuće: mogu se u osnovi razlikovati od onih navedenih od strane drugih vlasnika. Najvjerojatnije pušenje, dodatni gosti i zabave zabranjeni su, a neki stanovi ne odgovaraju gostima sa malom djecom ili životinjama. Uzmite u obzir sve detalje kako biste izbjegli nevolje nakon dolaska.
 • Zainteresirani ste za stanovanje za poslovno putovanje? Potražite oglase označene posebnom ikonom u obliku aktovke: ove su mogućnosti smeštaja opremljene svime što je potrebno za poslovne turiste. Usput, počevši od 2016., web mjesto nudi novu vrstu promotivnog koda – $ 50 za poslovno putovanje. Da biste kupili ovaj kupon, na svom osobnom računu trebate pronaći odjeljak “Airbnb for Work” i uneti poslovnu adresu e-pošte.

Nemojte propustiti priliku: kako rezervirati i platiti stan na Airbnb-u

Usput, kupon za prvi navedeni izlet može se koristiti čak i prilikom plaćanja za prvi poslovni put.

 • Procijenite listu dodatnih bonusa koje nudi vlasnik: smještaj može biti opremljen strojem za pranje rublja, priborom za kupanje i sušilom za kosu. Navedite je li moguće koristiti kuhinju, ako da, pod kojim uvjetima. Ponekad cijena uključuje i doručak. Postoje mogućnosti kada domaćin nudi tu uslugu uz naknadu (na zahtjev gosta).
 • Pažljivo pročitajte dostupne recenzije o smještaju koji vam se sviđa (Airbnb objavljuje samo potvrđene povratne informacije). Ovo je vrlo informativan način da saznate više o mjestu na kojem planirate ostati jer obično sadrži informacije koje nikada ne nalazite u općem opisu.

Ponekad se događa tako da su nove mogućnosti smještaja, koje nisu još dobile povratne informacje, dostupne za najam po sniženim cijenama za poboljšanje rejtinga. Ako se ne bojite određenog rizika, nemojte propustiti priliku da uštedite nešto novca.

 • Ponekad vlasnici pružaju posebne uvjete najma: na primjer, potrebna je dodatna naknada za čišćenje ili pozivanje dodatnih gostiju.
 • Obratite pažnju na ponuđene popuste: neki domaćini smanjili su cijenu za iznajmljivanje svojih stanova za produženo razdoblje (više od tjedan dana ili mjesec dana).

Kako otkazati: vrste otkaza rezervacije na Airbnb-u

Nemojte propustiti priliku: kako rezervirati i platiti stan na Airbnb-u

Odabir odgovarajućeg smještaja potražite opciju “Instant Book”. Ako postoji, nećete morati čekati potvrdu vlasnika: nakon što kliknete gumb “Knjiga”, plaćanje će se izvršiti automatski. Sve što trebate je razgovarati s pojedinačnim pojedinostima domaćina koji se odnose na dolazak i smještaj.

Ako ta opcija nije dostupna, pošaljite zahtjev za rezervaciju domaćinu. Ukratko obavijestite domaćina o nadolazećem izletu, postavite pitanja, ako ih imate. Komunikacija s hostom bit će spremljena u porukama.

Nakon što je stanodavac prihvatio zahtjev (osim za Instant Book opcije), možete platiti kreditnim i debitnim karticama: Visa, MasterCard, AMEX, Discover, JCB i neki drugi.

Na Airbnb se naplaćuje naknada za svaku rezervaciju: to osigurava stabilan rad servisa i njegovu sigurnost za korisnike.

Imajte na umu da je plaćanje gotovinom na službenoj web stranici strogo zabranjeno. U tom slučaju vaš se račun može izbrisati.

Nakon prijenosa novca primit ćete elektronsku potvrdu rezervacije s adresom apartmana i telefonom vlasnika. Spakirajte svoje torbe!

Kako otkazati: vrste otkaza rezervacije na Airbnb-u

Mnogi ljudi preferiraju rezervaciju apartmana unaprijed, što je vrlo udobno. U tom smislu vrijedi razmotriti mogućnosti otkazivanja na web stranici:

 • Fleksibilno – 100% povrat do 24 sata prije prijave.
 • Umjereno – povrat novca 100%, ako je put otkazan više od 5 dana prije prijave.
 • Strogo – povrat od 50% od ukupnog iznosa u slučaju otkazivanja putovanja najmanje tjedan dana unaprijed.

U rijetkim slučajevima možete pronaći super stroga pravila o otkazu (povrat novca od 50% ako je otkaz najavljen 30+ dana prije planirane prijave). Za sve dugoročne iznajmljive ponude (više od 28 dana) primjenjuju se posebna dugoročna pravila otkazivanja.

Na Airbnb se u svakom oglasu navodi određena vrsta otkaza. Budite oprezni!

Kako uštedeti na Airbnb: apartman na popustu

Ako imate kupone na raspolaganju, možete ih koristiti za rezervacije u skladu sa sljedećim pravilima:

 • Samo jedan kupon služi za plaćanje jednog stambenog prostora, a može se koristiti samo jednom.
 • Nakon isteka kupona, ne može se ponovno aktivirati.
 • Kupon ne možete platiti postojeću rezervaciju. Prijavite se za sljedeći put.

Za one koji već imaju račun na Airbnbu i nemaju prvi popust na putovanje, usluga predlaže upotrebu posebnih promotivnih kodova (ovo je alfanumerička kombinacija korisnici koji bi trebali zalijepiti u specijalno polje u završnoj fazi rezervacije) prilikom iznajmljivanja , Oni se periodički ažuriraju i sadrže posebne značajke za određenu zemlju ili grad.

Dijelite informacije i ostvarite popust na rezervacije od Airbnb-a

U 2017 i 2019, važeći kodovi uključuju:

 • POLOGNE2016 (radi skoro svugde)
 • NORVEGE2016
 • SICILE2016
 • MAROC2016
 • PORTUGAL2016
 • AMSTERDAM2016
 • ESPAGNE2016
 • SARDAIGNE2016
 • MALTE2016
 • CROATIE2016

Ovi kodovi mogu raditi i za rezervacije smještaja u drugim zemljama. Evo popisa važećih promotivnih kodova za gradove:

 • BARCELONE2016
 • DUBLIN2016
 • FLORENCE2016
 • MILAN2016
 • STOCKHOLM2016
 • COPENHAGUE2016
 • AMSTERDAM2016
 • LONDRES2016
 • MOSCOU2016
 • ISTANBUL2016
 • LISBONNE2016
 • NEWYORK2016
 • MADRID2016
 • MIAMI2016
 • BERLIN2016
 • BUDAPEST2016
 • MONTREAL2016
 • PRAGUE2016
 • BRUXELLES2016
 • ROME2016
 • SF2016

Najnoviji promotivni kodovi, koji vrijede u 2017., daju popust za smještaj u Barceloni i Parizu. Da biste koristili ove kupone, morate unijeti simbole prema primjeru “CITY2018”, na primjer, ”BARCELONE2018”. Vrlo je moguće da će raditi još početkom 2019. godine. Također, preporučujemo da pokušate unijeti tekuću godinu u starije promotivne kodove – to također može dobro funkcionirati.

Valja napomenuti da je nedavno Airbnb dao manje promo kodova za određene zemlje i gradove: usluga je stekla svjetsku slavu. Stoga, ovaj način promo ponude postupno gubi svoju važnost. Možda će 2019, čak i manje njih raditi. Uštedite na putovanju sada pomoću promotivnih kodova!

Usput, za novogodišnje veče 2019., vjerojatnost novogodišnjih kupona je vrlo visoka. Ne propustite priliku ići na nevjerojatan zimski izlet po povoljnoj cijeni! Pretplatite se na newsletter i nastavite s ažuriranjem.

Dijelite informacije i ostvarite popust na rezervacije od Airbnb-a

Putujete li s Airbnbom? Pozovite svoje prijatelje i obitelj – dostojni su  i oni udobnih putovanja s top web stranicama smještaja!

Upotrebom vaše pozivnice vaši prijatelji dobivaju bonus za prvu uplatu. Odmah nakon završetka prijateljevog putovanja dobit ćete i popust. Bonusi se prikupljaju i u slučaju da vaši prijatelji djeluju kao domaćini na web stranici.

Ukupni iznos primljenih bonusa ne bi smio premašiti 5000 USD.

Česti poslovna putovanja nisu razlog da se žrtvuje udobnost. Dodajte adresu svoje korporativne e-pošte u odgovarajuće polje i nakon što se vratite s prvog poslovnog putovanja od 98 dolara, dobit ćete bonus od $ 39 (ponuda vrijedi za vrijeme pisanja ovog članka, može se promijeniti).

Dobrodošli kući! Ne zaboravite posjetiti svoj profil Airbnb-a

Kada se uspješno vratite kući, postoji jedno vrlo važno pitanje: ostavite svoju iskrenu recenziju na web stranici.

Nakon završetka putovanja gost ima 14 dana da napusti povratne informacije o smještaju. Na vama je, hoće li iskoristiti ovu priliku ili ne. Preporučujemo vam. Zašto?

 • Povratne informacije koje ostavi domaćin neće se prikazivati ​​na vašem profilu sve dok i vi ne napravite sličan korak. Na Airbnb, dostupnost takvih informacija o korisnicima je vrlo važna, kako za domaćine i za goste. Ponekad domaćini mogu otkazati zahtjev za rezervaciju gostiju bez pregleda iz sigurnosnih razloga.
 • Sjetite se koliko je korisno iznijeti recenzije koje su ostavili drugi korisnici u fazi izbora stana. Sada je vaš red da pomažete ostalim putnicima na ovom pitanju. Navesti sve ključne točke povezane s vašim iskustvom iznajmljivanja.
 • Usluga povremeno dodjeljuje bonuse onima koji aktivno koriste sustav i ostavljaju zanimljive i korisne svjedočanstva. Da biste pravovremeno pratili takve bonuse, pretplatite se na newsletter službene web stranice i obavijestite se o bonusima i promocijama web mjesta.

Zašto putnici diljem svijeta preporučuju Airbnb svojim prijateljima?

Mnogi turisti kažu da je najam apartmana u svjetski poznatoj usluzi udobniji nego tražiti hotelsku sobu.

 • Uživajte u znamenitostima diljem svijeta i uronite u lokalni okus nepoznatih gradova i zemalja. Nakon povratka kući, turisti često dijele svoje dojmove o usluzi: “Osjećao sam se kao kod kuće! Kao da sam posjetio svoje rođake u drugoj zemlji.”
 • Kuće za iznajmljivanje na putovanjima idealno su rješenje za obitelji s djecom.
 • Iznajmljivanje apartmana, znatno ćete uštedjeti: nije tajna da mnogi hoteli u porastu cijene u sezoni. Odabirom apartmana možete uštedjeti mnogo novca.
 • U slučaju nepredviđenih situacija korisnici web mjesta mogu podnijeti zahtjev za podršku Centru za rješavanje problema.
 • Važna prednost iznajmljivanja stanova: domaćini se uvijek slažu oko kasne odjave ili prijevremene check-in-a. Osim toga, turisti često spominju da ih domaćini čekaju na stanici ili u zračnoj luci besplatno.

Zanimljiva činjenica: tijekom Olimpijskih igara – 2016. u Rio de Janeiru, stranica Airbnb pomogla je organizacijskom odboru puno. Stambeni fond nije bio dovoljan za sve goste i obožavatelje, a ova je usluga postala spašavanje gradskih gostiju. Godine 2018. iskustvo se ponavlja na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchangu, u Republici Koreji.

A note from experienced travelers: the most “delicious” housing options, perfect in their price-to-quality ratio, are sold out in no time. Therefore, do not wait for vacations to come, sign up now right using this link:

Link za dobijanje bonusa za prvu registraciju

Rezervacija apartmana putem Airbnb-a je izvrsna prilika da vaš boravak u nekom drugom gradu bude najprofitabilniji i ugodniji. Vi zaslužujete najbolje apartmane iz najbolje usluge smještaja.

Zašto putnici diljem svijeta preporučuju Airbnb svojim prijateljima?

12345 (40 votes, average: 4.70 out of 5)
Loading...