Airbnb станови: промо кодови и купони за 2019, попуст за прву резервацију, рецензије

Овао успешно предузеће у Сан Франциску покренуто је 2008. године. До сада је постао изненађујуће популаран широм света. Замислите само: почело је са само неколико стотина станова!

Данас Airbnb нуди смештај у различитим градовима и земљама за сваки укус и буџет. Собе, хостел кревети, туристичке приколице, апартмани, јахта, намјештене пећине и многе друге опције. Број расположивих опција је пресудан. Најпријатнија ствар у томе су посебне понуде и стални попусти.

Уживате у путовању, али још увек нисте пријављени на Аирбнб? Искористите прилику да се региструјете сада и да изаберете удобан смештај широм света! Искористите линк испод и добићете попуст од 33 долара за прво путовање (понуда важи у време писања овог чланка и може се промијенити). Искористите ову промо понуду да платите део цене прве резервације и уживајте у вашем путовању!

Линк за добијање бонуса за прву резервацију

Напомена! Ова понуда важи само када се региструјете користећи горњи линк.

Примљени промо код се активира за плаћање закупа преко $ 78 (информација важи за време писања овог чланка и може се променити). Планирање путовања са нижим трошковима? Користите купон касније! Што се тиче овог путовања, можете користити и друге попусте, о којима се говори у овом чланку.

Пажња: на прелому 2018-2019. године, услуга нуди највећи попуст за прву резервацију. Најбоље је да откријете свет са Аирбнб-ом!

Airbnb регистрација: неколико корака до јефтиних путовања широм света

Дакле, кликнули сте на везу и наставили се са процедуром регистрације. Ви сте само неколико корака од незаборавног и удобног путовања и смештаја.

 1. Службена страница нуди неколико начина за пријављивање: преко друштвених мрежа (Facebook, Google+) или путем мејла. Изаберите одговарајућу опцију и унесите податке у одговарајућа поља.

Airbnb регистрација: неколико корака до јефтиних путовања широм света

Регистрацијом пристајете да поштујете све чланице Аирбнб заједнице: таква су правила услуге.

 1. Сачекајте обавештење на свом налогу или за потврду е-поште и користите линк за потврђивање регистрације.
 2. Поставите своју стварну фотографију.
 3. Унесите број телефона, сачекајте поруку са кодом за потврду и унесите је у тражено поље.

Регистрација је завршена! Пред вама је само још једна једноставна процедура: попуните поља у свом профилу. Да бисте то урадили, изаберите опцију “Измени профил” у менију налога. Ако је могуће, попуните предложена поља: наведите контакт податке, означите неке информације о вашим хобијима и наведите жељени начин путовања и омиљене кухиње. Корисници веб сајта пишу о својим омиљеним књигама, музици и филмовима. Не изненађује: услуга се заснива на комуникацији и пријатељству.

Савршени станови на Airbnb: како изабрати прави

Аирбнб има за циљ стварање платформе која је сигурна за све партије. Обавезно наведите само стварне информације! Ово ће помоћи домаћину да разуме шта да очекује и како да ступи у контакт са гостом.

Да бисте то урадили, изаберите опцију “Измени профил” у менију налога. Ако је могуће, попуните предложена поља: наведите контакт податке, означите неке информације о вашим хобијима и наведите жељени начин путовања и омиљене кухиње. Корисници веб сајта пишу о својим омиљеним књигама, музици и филмовима. Није ни чудно: услуга се заснива на комуникацији и пријатељству.

Аирбнб има за циљ стварање платформе која је сигурна за све партије. Обавезно наведите само стварне информације! Ово ће помоћи домаћину да разуме шта да очекује и како да ступи у контакт са гостом.

Савршени станови на Airbnb: како изабрати прави

Након пријаве, време је да пређете на одабир одговарајућих апартмана.

 1. Пре него што започнете, изаберите жељену валуту и језик.
 2. У поље за претрагу наведите место и планиране датуме путовања, број путника.
 3. Не заборавите да наведете врсту смештаја који Вас занима. Аирбнб нуди следеће опције: целокупан смештај (имати цео простор на располагању), собу (то ће бити у личној употреби, али друге просторије ће можда морати да се деле са домаћинима или другим гостима), као и заједничку собу (за неколико гостију).
 4. Наведите опсег цена: ово ће уштедети много времена за претраживање.

Сазнајте више о хаковима и триковима: шта треба узети у обзир приликом резервације

Цена закупа у великој мери зависи од локације стана (смештај у центру града и близина линије градског транспорта и локалних знаменитости и атракција је обично скупљи).

 1. Обратите пажњу на опцију “Још филтера”. Овде можете навести додатне погодности које желите да видите у апартманима које изнајмљујете: приступ интернету, ТВ на располагању, интерфон, и низ других.
 2. Ако планирате путовати са децом или кућним љубимцима, потрудите се да користите одговарајући филтер.
 3. Након што означите све потребне ставке, кликните на “Види куће”.

Сазнајте више о хаковима и триковима: шта треба узети у обзир приликом резервације

На сајту ћете пронаћи опције изнајмљивања према параметрима које унесете. Са десне стране можете да приметите мапу места које желите да посетите: тамо можете одмах да означите жељену локацију за становање.

 • Посетите страницу станова за које сте заинтересовани и сазнајте више о њима.
 • Пажљиво прочитајте информације о смештају уопште, погледајте фотографије. Обратите пажњу на локацију, близину историјског центра града, доступност јавног превоза. На пример, у граду Санкт Петербургу, блискост станицама подземне железнице је од примарне важности.
 • Детаљно проучите правила куће: могу се фундаментално разликовати од оних које нађу други власници. Највероватније су пушење, додатни гости и забава забрањени, а неки стамбени објекти не одговарају гостима са малом децом или животињама. Узмите у обзир све детаље како бисте избјегли проблеме након доласка.
 • Да ли сте заинтересовани за стан за пословно путовање? Потражите огласе означене посебном иконом у облику кратког случаја: ове стамбене опције опремљене су свиме неопходним за пословне туристе. Иначе, почев од 2016. године, сајт нуди нов промотивни код – 50 долара за пословно путовање. Да бисте купили овај купон, потребно је да нађете одељак “Airbnb за посао” на свом личном рачуну и унесете своју корпоративну пошту.

Не пропустите прилику: како резервисати и платити стан на Airbnb

Иначе, купон за прво путовање поменуто горе може се користити чак и када плаћате за своје прво пословно путовање.

 • Процените листу додатних трошкова које нуди власник: смештај може бити опремљен машином за веш, додацима за купање и феном. Наведите да ли је могуће користити кухињу, ако јесте, под којим условима. Понекад цена укључује доручак. Постоје опције када домаћин нуди ову услугу за накнаду (на захтев госта).
 • Пажљиво прочитајте доступне сведочанике о смештају који вам се допада (Аирбнб објављује само потврђене повратне информације). Ово је веома информативан начин да сазнате више о мјесту на коме желите да останете, јер обично садржи информације које никада не можете пронаћи у општем опису.

Понекад се дешава тако да се нове опције смештаја које још немају повратне информације, могу изнајмити по сниженим ценама како би побољшале рејтинг. Ако се не бојите одређеног ризика, не пропустите прилику да уштедите нешто новца.

 • Понекад власници пружају посебне услове за изнајмљивање: на пример, додатна накнада је потребна за чишћење или позивање додатних гостију.
 • обратите пажњу на понуђене попусте: неки домаћини су смањили цену изнајмљивања својих станова дуже (више од недеље или месец дана).

Како се отказује: врсте отказивања резервација на Airbnb

Не пропустите прилику: како резервисати и платити стан на Airbnb

Након одабира одговарајућег смештаја, потражите опцију “Тренутна резервација”. Ако постоји, нећете морати да чекате потврду власника: након што кликнете на дугме “Резервиши”, плаћање ће се извршити аутоматски. Све што вам треба је да разговарате о појединачним детаљима домаћина везаним за долазак и смештај.

Ако ова опција није доступна, пошаљите захтев за резервацију домаћину. Кратко обавестите домаћина о предстојећем путовању, поставите питања, ако их имате. Комуникација са домаћином ће бити сачувана у порукама.

Када домаћин стана прихвати захтев (осим опција Тренутна резервација), можете платити кредитним и дебитним картицама: Visa, MasterCard, AMEX, Discover, JCB и још неке друге.

На Airbnb се наплаћује накнада за сваку резервацију: то осигурава стабилан рад услуге и сигурност за кориснике.

Имајте на уму да је исплата готовине са службене веб странице строго забрањена. У том случају ваш рачун се може избрисати.

Након новчаних трансфера добићете електронску потврду резервације са адресом стана и телефоном власника. Спакујте кофере!

Како се отказује: врсте отказивања резервација на Airbnb

Многи људи преферирају резервацију апартмана унапред, што је врло згодно. У том смислу, вреди размислити о томе које опције за отказивање су доступне на веб страници стамбене јединице:

 • Флексибилно – 100% рефундирање до 24 сата пре пријаве.
 • Умерено – 100% рефундирање, ако је путовање отказано више од 5 дана пре пријаве.
 • Строго – 50% поврата од укупног износа у случају отказивања путовања најмање недељу дана унапред.

У ретким случајевима можете пронаћи строга строга правила отказивања (50% повраћај ако је отказ објављен на 30+ дана пре планиране пријаве). За све дугорочне понуде за изнајмљивање (дуже од 28 дана) примењују се посебна правила дугорочног отказивања.

На Airbnb је указан посебан тип отказивања у сваком огласу. Бити пажљив!

Како уштедети на Airbnb: стан на попусту

Ако имате на располагању купоне, они се могу користити за резервацију у складу са следећим правилима:

 • Само један купон се користи за плаћање једног стамбеног простора и може се користити само једном.
 • Након истека купона, не може се поново активирати.
 • Не можете платити постојећу резервацију уз купон. Искористите га за следеће путовање.

За оне који већ имају рачун на Аирбнб-у и немају попуст за први пут, услуга предлаже коришћење специјалних промо кодова (ово је алфанумеричка комбинација коју корисници треба ставити у посебно поље у завршној фази резервације) приликом изнајмљивања . Они се периодично ажурирају и садрже посебне карактеристике за одређену земљу или град.

Како уштедети на Airbnb: стан на попусту

У 2018 и 2019, важећи кодови укључују:

 • POLOGNE2016 (ради скоро свуда)
 • NORVEGE2016
 • SICILE2016
 • MAROC2016
 • PORTUGAL2016
 • AMSTERDAM2016
 • ESPAGNE2016
 • SARDAIGNE2016
 • MALTE2016
 • CROATIE2016

Ови кодови могу да се користе и за резервацију смештаја у другим земљама. Овде је листа важећих промо кодова за градове:

 • BARCELONE2016
 • DUBLIN2016
 • FLORENCE2016
 • MILAN2016
 • STOCKHOLM2016
 • COPENHAGUE2016
 • AMSTERDAM2016
 • LONDRES2016
 • MOSCOU2016
 • ISTANBUL2016
 • LISBONNE2016
 • NEWYORK2016
 • MADRID2016
 • MIAMI2016
 • BERLIN2016
 • BUDAPEST2016
 • MONTREAL2016
 • PRAGUE2016
 • BRUXELLES2016
 • ROME2016
 • SF2016

Најновији промотивни кодови, важећи у 2017, пружају попуст за смештај у Барселони и Паризу. Да бисте користили ове купоне, потребно је унети симболе у складу са примјером “CITY2018”, на примјер, “BARCELONE2018”. Врло је могуће да ће радити и почетком 2019. године. Такође, препоручљиво је покушати унети у текућу годину у старије промо кодове – може се десити да и они раде

Треба напоменути да од недавно Аирбнб даје мање промо кодова за одређене земље и градове: услуга је стекла светску славу. Стога овај начин промо понуде постепено губи значај. Можда ће у 2019. години још мање њих радити. Уштеди на путовању сада користећи промо кодове!

Иначе, у новогодишњој сезони 2019. године вероватноћа новогодишњих купона је веома висока. Не пропустите прилику да одете на фантастично зимско путовање по повољној цени! Претплатите се на билтен и будите у току

Поделите информације и освојте попуст на Airbnb

Путовање са Airbnb? Позовите своје пријатеље и породицу – и они су вредни су угодних путовања преко врхунског сајта за смештај!

Користећи вашу позивницу, ваши пријатељи ће добити бонус за прву резервацију. Одмах након завршетка путовања вашег пријатеља, добићете и попуст. Бонуси се обрачунавају и у случају да ваши пријатељи делују као домаћини на веб страници.

Укупан износ примљених бонуса не би требало да прелази 5000 долара.

Честе пословне посете нису разлог за жртвовање комфора. Додајте адресу вашег корпоративне е-поште у одговарајуће поље, а након повратка са првог пословног путовања од $ 98, добићете бонус од 39 долара (понуда вреди за време писања овог чланка, може се променити).

Добродошли кући! Не заборавите да посетите свој Airbnb профил

Када се успешно вратите кући, постоји једна врло важна ствар: оставите свој искрени утисак на веб страници.

Након завршетка путовања, гост има 14 дана да остави повратне информације о смештају. На вама је да ли да искористите ову прилику или не. Ми ћемо вам препоручити. Зашто?

 • Повратне информације које остави домаћин неће се појављивати у вашем профилу док ви то исто не учините. На Аирбнб-у, доступност таквих информација о корисницима је веома важна, како за домаћине тако и за госте. Понекад домаћини могу отказати захтев за резервацију госта без коментара због сигурносних разлога.
 • Сетите се колико вам је корисно оцењивати прегледе других корисника у фази избора стана. Сада вам је ред да помогнете другим путницима о овом питању. Наведите све кључне тачке повезане са вашим искуством у изнајмљивању.
 • Услуга периодично додељује бонусе онима који активно користе систем и остављају интересантне и корисне исказе. Како би благовремено пратили такве бонусе, претплатите се на билтен званичне веб странице и информишите се о бонусима и промоцијама сајта.

Зашто путници широм света препоручују Airbnb својим пријатељима?

Многи туристи кажу да је изнајмљивање апартмана на светски познатој страници много удобније него тражити хотелску собу.

 • Уживате у знаменитостима широм света и уроните се у локални укус непознатих градова и земаља. После повратка кући туристи често деле своје утиске о служби: “Осећао сам се код куће! Као да сам посетио рођаке у другој земљи. “
 • Куће за изнајмљивање на путовањима су идеално решење за породице са децом.
 • Изнајмљивање стана, значајно уштедите: није тајна да многи хотели скупљају цијене у високој сезони. Избором станова можете уштедети много новца.
 • У случају непредвиђених ситуација, корисници сајта могу поднети захтев за подршку Центру за решавање проблема.
 • Важна предност изнајмљивања станова: домаћини се увек слажу о касном одјаву или раној регистрацији. Поред тога, туристи често помињу да их домаћини бесплатно упознају на станици или на аеродрому.

Занимљива чињеница: током олимпијских игара 2016. године у Рио де Жанеиру, Аirbnb  је пуно помогла организационом одбору. Стамбени фонд није био довољан за све госте и навијаче, а ова услуга је спасила госте града. У 2018. години искуство ће се поновити на Зимским олимпијским играма у Пиеонгцхангу, Република Кореја

Напомена искусних путника: најбоље опције смештаја, савршене у односу на цену и квалитет, продају се у кратком року. Због тога немојте чекати да време путовања, одмах се пријавите помоћу овог линка:

Линк за добијање бонуса за прву резервацију

Резервација апартмана преко Аирбнб је одлична прилика да ваш боравак у другом граду буде најпрофитабилнији и удобнији. Заслужујете најбоље апартмане из најбоље услуге смештаја!

Зашто путници широм света препоручују Airbnb својим пријатељима?

12345 (60 votes, average: 4.70 out of 5)
Loading...